кадър: БТВТази вечер в шоуто:Николаос Цитиридис: Знаеш ли, че тези дни

...
кадър: БТВТази вечер в шоуто:Николаос Цитиридис: Знаеш ли, че тези дни
Коментари Харесай

Ванко 1 при Цитиридис: Ако бях роден в Америка, щях да бъда мултимилионер

кадър: БТВ

Тази вечер в шоуто:

Николаос Цитиридис: Знаеш ли, че тези дни те споменахме в шоуто. Казах, че нищо в България не го пускат и след това да работи, с изключение на Ванко 1! Тебе те пуснаха и стартира да работиш. Каква ти е работата в този момент?

Ванко 1: Това е доста пряк въпрос, на който с готовност ще отговоря. В момента се занимавам с бизнес с денонощни магазини. Който развъртвам към момента. И има късмет да се развият нещата.

Цитиридис: Ти като какъв се определяш сега: Като някогашен рапър, някогашен нарушител, някогашен пандизчия?

Ванко 1: То е сложно. За някои хора може би съм нарушител, за други хора съм рапър. За трети съм някогашен пандизчия.  За мен това е горделивост. Аз последвам моя житейски път.

Цитиридис: Даваш ли си сметка, че доста хора се чудят в този момент, какво прави някогашният пандизчия Ванко 1 по малкия екран?!

Ванко 1:  Това е нещо подправено. Нека да погледнем в по-голям мащаб, примерно в Америка. Това нещо е влиятелно, в моя жанр имам поради!  Нали се сещаш, че в случай че бях роден в Америка, сега щях да бъда мултимилионер. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР